Welkom op de website van Sankomij Installatietechniek

Bij Sankomij kunt u terecht voor bijna alle disciplines van het installatievak zoals Loodgieterwerk, Onderhoud, Reparatie, Service, Sanitairtechniek, Luchttechniek, etc.

NEEM CONTACT OP
"Sankomij is klantvriendelijk, de klant staat centraal." "Sankomij is klantvriendelijk, de klant staat centraal." "Bij Sankomij merk je aan alles dat het leveren van kwaliteit voorop staat.” "Bij Sankomij merk je aan alles dat het leveren van kwaliteit voorop staat.” "De medewerkers bij Sankomij zijn flexibel. Zij denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.” "De medewerkers bij Sankomij zijn flexibel. Zij denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.” "De mensen bij Sankomij hebben kennis van zaken en kunnen daarom meedenken en adviseren.” "De mensen bij Sankomij hebben kennis van zaken en kunnen daarom meedenken en adviseren.”

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

OK-CVVanaf 2019 wetgeving maar bij Sankomij is uw CV ketel altijd in veilige handen!!

Klik hier voor meer informatie !!

ONZE DIENSTEN

Projectmatig, zowel in renovatie als nieuwbouw, worden complete installaties gerealiseerd met gebruikmaking van de meest moderne technieken. Installaties worden vervaardigd in verschillende systemen conform de laatste normen en voorschriften.

Referenties

Bekijk onze referenties

Service & onderhoud

Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

WAAROM KIEZEN VOOR SANKOMIJ?

50 JAAR ERVARING

Sankomij is een typisch Veldhovens bedrijf en installeert al 50 jaar in de regio Noord-Brabant en Limburg.

ALLROUND TECHNISCHE PARTNER

Bij Sankomij kunt u terecht voor bijna alle disciplines van het installatievak. Naast installeren kunnen wij ook adviseren en denken we mee met de klant.

KWALITEITSSYTEEM BRL 6000

Sankomij is een BRL 6000 gecertificeerd installatiebedrijf. Gecertificeerd in de deelgebieden Water Gas Service en onderhoud.