Wat ga je doen?

In deze baan heb je een belangrijke rol binnen Sankomij Service BV. Je komt dagelijks bij de mensen thuis om bijvoorbeeld een nieuwe wastafel op te hangen, een lekkage aan de waterleiding te repareren of een radiatorkraan te vervangen. Ook kun je ingezet worden voor kleinschalige renovaties van bijvoorbeeld een badkamer, keuken of toilet in bestaande woningbouw. Nog geen ervaring in al deze zaken? Geen probleem, wij denken graag met je mee om een opleiding/training hiervoor te volgen.

Wat breng je daarvoor mee?

Je werkt veelal zelfstandig, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een probleemoplossend vermogen en een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer je ingezet wordt voor kleinschalige verbouwingen dan kom je bij de mensen thuis en is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent met een service gerichte instelling.

Verder neem je mee:

– Vakgerichte opleiding of brede ervaring in de installatietechniek;

– Technisch inzicht, oplossend vermogen en affiniteit met installatietechniek;

– In bezit van VCA of bereid deze te behalen;

– Een positieve en enthousiaste instelling, pro activiteit en leergierigheid.

Wat krijg je ervoor terug?

Behalve een fijne werkomgeving en leuke en enthousiaste collega’s, staat samenwerken en plezier in je werk centraal! Uiteraard ontvang je een meer dan marktconform salaris en verder:

– Veel vrij! 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen op fulltime basis;

– GEEN weekend- of avonddiensten;

– Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;

– Opleidingen en cursussen voor jouw ontwikkelmogelijkheden;

– Goed gereedschap, werkkleding en beschikking over een bedrijfsbus;

– Telefoon en tablet van de zaak;

– Diverse leuke uitjes met je collega’s en je partner of gezin.

Interesse?

Wil jij ook bij Sankomij Service B.V. aan de slag? Stuur dan snel je CV en/of motivatie naar werken@sankomij.nl. Op basis daarvan nodigen we je graag uit voor een kop koffie of thee om kennis te maken.

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op met Tammy op 06-51130761 of stuur een mail naar tammy@sankomij.nl.