Sankomij Installatietechniek

Sankomij is een multidisciplinair installatiebedrijf gespecialiseerd in de seriematige woningbouw en installeert al ruim 56 jaar in de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg. U kunt bij ons voor bijna alle diensten van het installatie vak terecht. Van ketelvervanging tot warmtepomp en van ventilatie tot sanitair, iedere werknemer heeft bij ons zijn of haar specialistische kennis in een bepaald onderdeel van het installatie vak. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, transformatie of beheer en onderhoud; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige oplossingen. U ervaart bij ons een prettige dienstverlening dankzij een breed assortiment aan specialisaties, duurzame productoplossingen en de meest moderne technieken.

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar elk gebouw is anders en vraagt om een unieke benadering. Dat begrijpen wij bij Sankomij Installatietechniek. Daarom ontzorgen we opdrachtgevers graag in verschillende vraagstukken. Wij verdiepen ons eerst in uw vraag, vervolgens komen we met een maatwerkoplossing. Engineering en installeren doen we zelf! We hebben een vast en betrouwbaar team en partners waarmee we samenwerken om de kwaliteit, planning, budget en overige afspraken te waarborgen.

Of het nu gaat om een seriematige grondgebonden woning, een appartementencomplex laag of hoog, een ieder wil een comfortabele, gezonde en energiezuinige leefomgeving. Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar het project en stemmen de installaties daar op af. Onze planvoorbereiding / calculatie-afdeling bouwen zorgvuldige ideeën op, waarna de ontwerpen worden gemaakt. Indien gewenst ontzorgen wij u, samen met vertrouwde ketenpartners, voor de elektrotechnische installaties.

Duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners zijn de basis van ons bedrijf. Opdrachtgevers ervaren het hoogst mogelijke niveau van dienstverlening en onze medewerkers bieden wij uitdagende ontwikkelings- en carrièremogelijkheden. Klinkt een baan bij Sankomij jou als muziek in de oren?
We hebben nog diverse vacatures open staan!

Sankomij is een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan we bewust om met ons wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken we bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren we ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf. Sankomij en haar zusteronderneming LKS Installatietechniek bevinden zich achtereenvolgens in Veldhoven en Asten. Zo’n 110 medewerkers zijn op 2 verschillende locaties dagelijks bezig met het ontwerp, de installatie, productontwikkeling en het beheer en onderhoud van bestaande installaties. We zijn trots op de projecten die we mogen doen. Van klein tot groot. Geen uitdaging gaan we uit de weg en we zijn altijd opzoek naar de beste oplossing!

Ontdek meer over…