Zonder de juiste mensen is er geen succes! Als multidisciplinair installatiebedrijf zijn we op zoek naar mensen die passen binnen ons bedrijf.
Dat zijn aanpakkers, bedenkers, doeners, ontwikkelaars en échte teamplayers. We investeren in mensen. Als onze medewerkers zich goed voelen,
gaat het ook goed met het bedrijf. Dus bieden we mogelijkheden om te ontwikkelen, een veilige werkomgeving en kansen om door te groeien.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures en stageplaatsen:

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider / 3D Tekenaar werk je samen met gezellige collega’s aan diverse projecten in de woningbouw. Ben je ambitieus? Dan krijg je alle kans om door te groeien naar een hogere functie! Ook als je wilt blijven leren zit je met verschillende opleidingsmogelijkheden bij ons op de goede plek. Word jij de verbindende factor tussen de calculator, tekenaar/modelleur en de projectleider? Lees dan snel verder! 

Servicemonteur (32 – 40 uur)

Als Servicemonteur ga jij dagelijks op pad om bij de mensen thuis onderhoud te plegen aan hun cv-ketel, combi ketel, warmtepomp, WTW unit of ventilatiesysteem. Je werkt veelal zelfstandig. Heb jij technisch inzicht en beschik jij over een probleemoplossend vermogen? Lees dan snel verder! 

Onderhoudsmonteur (32 – 40 uur)

Als onderhoudsmonteur bij Sankomij Installatietechniek in Veldhoven ga jij dagelijks op pad om bij de mensen thuis onderhoud te plegen en storingen op te lossen aan hun cv-ketel, combi ketel, warmtepomp, WTW unit of ventilatiesysteem. Heb jij een proactieve en enthousiaste instelling? Lees dan snel verder! 

Calculator (32 – 40 uur)

Als calculator bij Sankomij Installatietechniek werk je nauw samen met de projectleider en de monteurs. Je bent mede verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en natuurlijk voor het calculeren van de projecten. Het is belangrijk dat jij goed kunt communiceren met je opdrachtgevers en leveranciers, uiteraard volgens de gestelde eisen en wensen van de opdrachtgever. Durf jij de verantwoordelijkheid aan voor onze mooie projecten? Lees dan snel verder! 

Zelfstandig Cv-monteur (32 – 40 uur)

Als Cv-monteur ben je hèt gezicht van Sankomij. Je bent dagelijks op pad om installaties te monteren  bij particulieren en vaste opdrachtgevers. Samen met je collega monteer jij warmtepompen, WTW installaties en leg je Cv-installaties aan. Ben jij een aanpakker die passie heeft voor de bouw en techniek? Lees dan snel verder!

Planner Service Support Center

Jij komt te werken op een dynamische afdeling binnen Sankomij. Hier is altijd wat te doen! De telefoon gaat regelmatig, mailtjes komen binnen in je mailbox en collega’s komen naar je toe met een vraag of om iets met je te bespreken. Jij staat nauw in contact met onze monteurs en onze klanten die bellen met vragen of een probleem hebben met hun CV ketel, WTW unit of warmtepomp. Past deze functie helemaal bij jou? Solliciteer dan nu! 

Stageplaats

Jij bent onze toekomst! Enthousiaste en gemotiveerde genieën, daar máken we plek voor. We zijn namelijk altijd op zoek naar vakspecialisten in spé. En dat komt goed uit, want jij bent bezig met een opleiding en zoekt een stageplaats. Bij Sankomij Installatietechniek hebben we plaats voor diverse stagiairs of stagiaires op verschillende niveaus. Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak je interesse kenbaar!

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen, maar denk je dat jij wel perfect in ons team zou passen? Solliciteer dan gerust vrijblijvend! Stuur jouw CV & motivatiebrief naar werken@sankomij.nl en wie weet tot snel!