Bij Sankomij worden er jaarlijks ruim 25.000 Cv- en ventilatietoestellen onderhouden. Een (klimaat)installatie zoals uw ketel of ventilatie heeft namelijk ook beheer en onderhoud nodig, net als een auto. Vanaf 01-04-2023 is het namelijk wettelijk verplicht als woning eigenaar om de installatie of onderhoud aan een gasverbrandingstoestel door een gecertificeerd bedrijf én opgeleide vakman te laten uitvoeren. Sankomij beschikt over een 24-uurs servicedienst waar storingen en defecten gemeld kunnen worden en verholpen worden door ons eigen beheer- en onderhoudsteam. Heeft u een service contract bij ons? Dan wordt uw onderhoud automatisch door ons ingepland! De service en onderhoud afdeling is tevens ook verantwoordelijk voor alle garantieklachten en garantieafspraken van alle nieuwbouw-, renovatie- en ketelvervangingsprojecten die we realiseren.

Onze services:

Let op! Voor onderstaande services dient u een onderhoudscontract te hebben. Wilt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten?
Bekijk dan de mogelijkheden voor een Cv-ketel onderhoudscontract of warmtepomp onderhoudscontract

Ketelvervanging

Is uw Cv-ketel aan vervanging toe, dan bent u bij Sankomij Service aan het juiste adres voor een nieuwe Cv-ketel. U verstrekt enkele foto(‘s) van de huidige situatie en wij verzorgen een op maat gemaakte offerte. Indien gewenst kijken we ook direct of verduurzaming van uw installatie tot de mogelijkheden behoort.

Onderhoudscontract

Onderhoud aan uw installatie wordt door Sankomij Service enkel uitgevoerd indien u bij ons een Servicecontract heeft. Wilt u hier meer over weten?
Bekijk dan de mogelijkheden voor een Cv-ketel onderhoudscontract of Warmtepomp onderhoudscontract.

Ventilatie

Goed ventileren is nodig voor uw gezondheid. Schone lucht erin, vuile eruit. Voorkom problemen in huis en kies voor de juiste ventilatie. Naast uw Cv-installatie is het ook belangrijk dat uw ventilatie installatie periodiek wordt onderhouden.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Kom werken bij Sankomij

Ga snel naar onze vacature pagina.