Sankomij kan voor de (zakelijke) opdrachtgever een op maat gemaakt service pakket aanbieden geheel naar eigen wensen van de klant.
Wij bieden u een onderhoudscontract aan voor uw Cv-ketel en/of warmwatertoestel. Sankomij heeft twee vormen van onderhoudscontracten: Basis en Comfort.
Hier lees je op deze pagina meer over.

  • In onderhoudsabonnement Basis wordt uw Cv-toestel één keer per 2 jaar schoongemaakt, eventuele tussentijdse storingen worden volledig doorberekend.
  • Bij onderhoudsabonnement Comfort zit eveneens het één keer per 2 jaar schoonmaken van uw Cv-toestel maar bij reparaties aan het toestel worden, in tegenstelling tot in het onderhoudsabonnement Basis, geen arbeidstijd en voorrijtijd doorberekend.

Bij beide abonnementen wordt het materiaal verbruik in rekening gebracht. Het (twee)jaarlijks onderhouden van uw toestel is van belang voor een langere levensduur en zorgt voor lagere stookkosten. Mocht er storing aan uw Cv-ketel optreden zal deze storing binnen 24 uur worden opgelost. Onze storingsdienst is hiervoor 24 uur bereikbaar op telefoonnummer: 040- 2534890 (tussen 22.00 uur en 08.00 uur alleen voor calamiteiten). Onderstaand vind je alle specifieke details op een rijtje,
zo vergelijk je eenvoudig de keuzes van een onderhoudscontract, bij de aanschaf van uw Cv-ketel!

Onderhoudscontract Basis of Comfort

Onderhoudscontract Basis Onderhoudscontract Comfort
Hoofdbranders en waakvlambrander schoonmaken ✔️ ✔️
Toestel controleren op lekkages ✔️ ✔️
Binnenwerk schoonmaken ✔️ ✔️
Ventilator, indien nodig, schoonmaken ✔️ ✔️
Rookgasafvoer op vervuiling controleren ✔️ ✔️
Thermokoppel controleren op goede werking ✔️ ✔️
Drukvat controleren ✔️ ✔️
Waterdruk controleren en eventueel bijvullen ✔️ ✔️
Toestel controleren op goede werking ✔️ ✔️
Kamerthermostaat controleren op goede werking ✔️ ✔️
Storingen (exclusief materiaal) ✔️

M.b.t. storingen: bij reparaties aan het toestel worden, in tegenstelling tot in het onderhoudsabonnement Basis, geen arbeidstijd en voorrijtijd doorberekend.